Pečený kapr na smetaně

Suroviny

kapr
dle potřeby
sůl, grilovací koření
dle chuti
sladká smetana
dle potřeby
cibule, máslo
dle potřeby

Postup přípravy:

Kapra naporcujeme, osolíme, okořeníme grilovacím kořením případně kořením na ryby. Naskládáme do pekáčku a hojně zasypeme cibulí nakrájenou na kolečka.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Kapr by měl být cibulí zcela zakryt. Okořeníme i cibuli a poklademe plátky másla. Nakonec zalijeme smetanou a dáme péct. Podáváme s bramborem.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2013 10:49| autor: glady

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist