Pečený kapr na smetaně
Kapra naporcujeme, osolíme, okořeníme grilovacím kořením případně kořením na ryby. Naskládáme do pekáčku a hojně zasypeme cibulí nakrájenou na kolečka. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Kapr by měl být cibulí zcela zakryt. Okořeníme i cibuli a poklademe plátky másla. Nakonec...
jsem jediná,co doma jím kapra,nevadí
mě bohužel chutnají jen mořské ryby, sladkovodní vůbec ne
Rybám moc bohužel neholduji a kapra nemám ráda absolutně vůbec.
Pokud ti vadí specifická vůně kapra existuje finta. Porce kapra před úpravou namoč na hoďku do mléka.
Ryby mám ráda,ale Ty kosti mi vadí.Jednou za čas si koupíme filet lososa,ten kosti nemá.:-)
Ryby vůbec nejím, nevoní mi a hlavně mi vadí kosti.
Tento recept na kapra vypadá skvěle. Na vánoce sice musí být smažený, to je prostě tradice, ale během roku bych kapra na cibuli klidně dala.
Tento kapr určitě bude velmi chutnat. Vypadá dietněji než smažený.
Bude jistě dobrý. Kapra mám moc ráda.