kapr-na-cibuli.jpg

Pečený kapr na smetaně

Kapra naporcujeme, osolíme, okořeníme grilovacím kořením případně kořením na ryby. Naskládáme do pekáčku a hojně zasypeme cibulí nakrájenou na kolečka. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Kapr by měl být cibulí zcela zakryt. Okořeníme i cibuli a poklademe plátky másla. Nakonec...

Diskuze

9 komentářů

    m
    martinnatr

    jsem jediná,co doma jím kapra,nevadí

    s
    slavuska

    mě bohužel chutnají jen mořské ryby, sladkovodní vůbec ne

    k
    krockovapavla

    Rybám moc bohužel neholduji a kapra nemám ráda absolutně vůbec.

    g
    glady

    Pokud ti vadí specifická vůně kapra existuje finta. Porce kapra před úpravou namoč na hoďku do mléka.

    d
    Daniela76

    Ryby mám ráda,ale Ty kosti mi vadí.Jednou za čas si koupíme filet lososa,ten kosti nemá.:-)

    l
    lidka2

    Ryby vůbec nejím, nevoní mi a hlavně mi vadí kosti.

    c
    catberry

    Tento recept na kapra vypadá skvěle. Na vánoce sice musí být smažený, to je prostě tradice, ale během roku bych kapra na cibuli klidně dala.

    v
    viki11

    Tento kapr určitě bude velmi chutnat. Vypadá dietněji než smažený.

    b
    Bobina1

    Bude jistě dobrý. Kapra mám moc ráda.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist