Pečená srnčí kýta se slaninou a zázvorem

Suroviny

srnčí kýta
60 dkg
cibule
1 hrnků
uzená slanina
4 dkg
červený víno
1 dcl
česnek
5 stroužků
sádlo
1 PL
zázvor
1 PL
hladká mouka
2 dkg
sůl
pepř

Postup přípravy:

Kýtu odblaníme a protáhneme kousky slaniny. Prolisovaný česnek smícháme s nastrouhaným zázvorem, potřeme směsí maso a osolíme a opepříme. Do pekáče vložíme sádlo, nakrájenou cibuli, maso a pečeme cca 2 hodiny. Podléváme dle potřeby. Po upečení maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, přidáme víno a povaříme. Hotovou šťávu přelijeme na nakrájené maso.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.10.2015 9:30| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist