srnci-kyta.jpg

Pečená srnčí kýta se slaninou a zázvorem

Kýtu odblaníme a protáhneme kousky slaniny. Prolisovaný česnek smícháme s nastrouhaným zázvorem, potřeme směsí maso a osolíme a opepříme. Do pekáče vložíme sádlo, nakrájenou cibuli, maso a pečeme cca 2 hodiny. Podléváme dle potřeby. Po upečení maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, přidáme víno a povaříme. Hotovou...

Diskuze

3 komentáře

    s
    stana1

    Pečená srnčí kýta – mňam…………………….

    l
    lucik21

    Pečenou srnčí kýtu bych si dala

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist