Patizonová polévka alá hrachovka

Suroviny

cibule
česnek
patizony
majoránka
pepř
sůl
kmín
petrželka
chléb

Postup přípravy:

Na oleji orestujeme cibulku, přidáme oloupaný, semínek zbavený a na kostičky nakrájený patizon, nastrouhaný česnek, sůl, kmín, pepř, lehce orestujeme, přidáme vodu a vaříme do měkka.

Až je patizon měkký, tak ponorným mixérem, nebo na robotu umixujeme kaši, dle své vlastní chuti dokořeníme, naředíme nebo zahustíme jiškou, provaříme a na závěr přidáme majoránku. Na panvičce orestujeme na kostičky nakrájený chléb, a podáváme jako přílohu k polévce.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist