Paštika z kachních jater s koňakem

Suroviny

vepřový bok
750 g
kachní játra
500 g
koňak
4 PL
sůl a pepř
1 špetka
muškátový oříšek
1 špetka
slanina
50 g

Postup přípravy:

Nakrájíme asi 150 g jater na plátky cca 0,5 cm, zbytek jater umeleme s vepřovým bokem, osolíme, opepříme, nastrouháme trochu muškátového oříšku, přilijeme koňak a dobře promícháme. Pečící mísu vyložíme plátky slaniny, na které rozetřeme půlku masové směsi, poklademe znovu plátky jater a znovu vrstvíme mleté maso. Nahoře ozdobíme plátky slaniny. Zvolna pečeme v troubě, Přikryté pokličkou nebo alobalem pečeme v troubě cca 120 minut.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.2.2015 1:14| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist