Paštika z kachních jater s koňakem

Suroviny

vepřový bok
750 g
kachní játra
500 g
koňak
4 PL
sůl a pepř
1 špetka
muškátový oříšek
1 špetka
slanina
50 g

Postup přípravy:

Nakrájíme asi 150 g jater na plátky cca 0,5 cm, zbytek jater umeleme s vepřovým bokem, osolíme, opepříme, nastrouháme trochu muškátového oříšku, přilijeme koňak a dobře promícháme. Pečící mísu vyložíme plátky slaniny, na které rozetřeme půlku masové směsi, poklademe znovu plátky jater a znovu vrstvíme mleté maso. Nahoře ozdobíme plátky slaniny. Zvolna pečeme v troubě, Přikryté pokličkou nebo alobalem pečeme v troubě cca 120 minut.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.2.2015 1:14| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist