pastika-z-kachnich-jater.jpg

Paštika z kachních jater s koňakem

Nakrájíme asi 150 g jater na plátky cca 0,5 cm, zbytek jater umeleme s vepřovým bokem, osolíme, opepříme, nastrouháme trochu muškátového oříšku, přilijeme koňak a dobře promícháme. Pečící mísu vyložíme plátky slaniny, na které rozetřeme půlku masové směsi, poklademe znovu plátky...

Diskuze

4 komentáře

    j
    jenetka

    Podobně nás to učili na škole, ale nemám ráda alkohol v žádné formě, nepiju a ani v jídle.

    l
    lucik21

    Paštika z kachních jater vypadá dobře

    l
    ladouch

    Ta by stála za vyzkoušení, paštiku mám ráda.

    b
    Bobina1

    Paštika z kachních jater – paštiku doma nedělám a ani nekupuji.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist