Ovocný salát z čerstvého ovoce

Suroviny

čerstvé ovoce
citrónu
2 ks
cukru
4 PL
ovocného alkoholu
2 dcl
mátových lístků
1 hrst

Postup přípravy:

Důkladně omyté ovoce nakrájíme na stejně velké kousky a třešně vypeckujeme. Vrstvu ovoce dáme do salátové mísy, zasypeme cukrem, naneseme další vrstvu, opět zasypeme cukrem a přelijeme alkoholem. Mísu vychladíme asi hodinu v chladničce. Citrónovou šťávu a dvě lžíce šťávy, kterou pustilo ovoce, promícháme se zbytkem cukru, krátce povaříme a nalijeme na vychlazený salát. Ovoce rozdělíme na porce a podáváme ozdobené mátovými lístky.

Hodnocení

5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.8.2016 8:38| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist