Ovocný salát z čerstvého ovoce

Suroviny

čerstvé ovoce
citrónu
2 ks
cukru
4 PL
ovocného alkoholu
2 dcl
mátových lístků
1 hrst

Postup přípravy:

Důkladně omyté ovoce nakrájíme na stejně velké kousky a třešně vypeckujeme. Vrstvu ovoce dáme do salátové mísy, zasypeme cukrem, naneseme další vrstvu, opět zasypeme cukrem a přelijeme alkoholem. Mísu vychladíme asi hodinu v chladničce. Citrónovou šťávu a dvě lžíce šťávy, kterou pustilo ovoce, promícháme se zbytkem cukru, krátce povaříme a nalijeme na vychlazený salát. Ovoce rozdělíme na porce a podáváme ozdobené mátovými lístky.

Hodnocení

5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.8.2016 8:38| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist