Nutelové noky s mandlovými plátky a ovocem

Suroviny

tučný tvaroh
500 g
vejce
4 ks
nutella
3 PL
cukr moučka
2 PL
sůl
špetka
máslo
mandlové plátky
200 g
broskve
1 plechovka

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Tvaroh promícháme s vejci, přidáme špetku soli, nutelu a cukr. Vyšleháme v hladké těsto. Pomocí lžíce vykrajujeme a tvoříme malé nočky, které vaříme v osolené vodě. Po vyplavání poléváme přepuštěným máslem. Podáváme s ovocem a mandlovými vločkami s cukrem.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.6.2011 9:44| autor: MARSYZ

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist