Netradiční kapr se žampióny

Suroviny

porcovaný kapr

2 kg

žampióny

1 kg

olej

1,5 dcl

polohrubá mouka

25 dkg

mletá paprika

5 dkg

sůl a pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Houby nakrájíme, podusíme na oleji, přidáme podle chuti pepř a vydusíme pod pokličkou cca 1/2 hodiny. Osušené porce kapra osolíme a obalíme ve směsi mouky a papriky. Do pekáče vložíme podušené houby a na ně položíme obalené porce kapra (kůží navrch). Pečeme cca 1/2 hodiny, aby se na povrchu ryby udělala kůrka.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.11.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist