Netradiční kapr se žampióny

Suroviny

porcovaný kapr
2 kg
žampióny
1 kg
olej
1,5 dcl
polohrubá mouka
25 dkg
mletá paprika
5 dkg
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Houby nakrájíme, podusíme na oleji, přidáme podle chuti pepř a vydusíme pod pokličkou cca 1/2 hodiny. Osušené porce kapra osolíme a obalíme ve směsi mouky a papriky. Do pekáče vložíme podušené houby a na ně položíme obalené porce kapra (kůží navrch). Pečeme cca 1/2 hodiny, aby se na povrchu ryby udělala kůrka.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.11.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist