Netradiční kapr se žampióny

Suroviny

porcovaný kapr

2 kg

žampióny

1 kg

olej

1,5 dcl

polohrubá mouka

25 dkg

mletá paprika

5 dkg

sůl a pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Houby nakrájíme, podusíme na oleji, přidáme podle chuti pepř a vydusíme pod pokličkou cca 1/2 hodiny. Osušené porce kapra osolíme a obalíme ve směsi mouky a papriky. Do pekáče vložíme podušené houby a na ně položíme obalené porce kapra (kůží navrch). Pečeme cca 1/2 hodiny, aby se na povrchu ryby udělala kůrka.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.11.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist