kapr-na-houbach.jpg

Netradiční kapr se žampióny

Houby nakrájíme, podusíme na oleji, přidáme podle chuti pepř a vydusíme pod pokličkou cca 1/2 hodiny. Osušené porce kapra osolíme a obalíme ve směsi mouky a papriky. Do pekáče vložíme podušené houby a na ně položíme obalené porce kapra (kůží navrch). Pečeme cca...

Diskuze

1 komentář

    j
    jankac

    Recept vypadá veľmi chutne.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist