Medvědí tlapa s česnekem

Suroviny

krkovice nebo kotleta
nastrouhané brambory
1/2 kg
hladká mouka
60 g
pepř
dle chuti
mléko
3 PL
utřený česnek
dle chuti
majoránka
dle chuti
vejce
1 ks
sůl
dle chuti
kysané zelí
dle chuti
zakysaná smetana
1 ks

Postup přípravy:

Připravíme si bramboráky… buď můžete použít už hotovou směs a nebo si je udělat.
 
Bramboráky děláme co největší, já je dělám na titanové pánvi a dělám je i vyšší, aby byly skutečně přílohou.
 
Naklepeme si maso, osolíme a opečeme na pánvi.
 
Hotové bramboráky si dáme na talíř, pak položíme kotlety nebo krkovici, spíše ke kraji, na to dáme kysané zelí a bramborák přehneme.
 
Na takto připravenou kapsu dáme ještě smetanu.
 
 
 
Bramboráky: 1/2 kg nastrouhaných oloupaných syrových brambor, 60 g hladké mouky, pepř, 3 lžíce mléka, utřený česnek, trocha majoránky, 1 vejce, sůl.
 
 
Bramboráky můžete udělat i z cukety…. pak ale musíte dát více mouky, protože cuketa má více vody.
  

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist