Masové šišky se zeleninou

Suroviny

mletého hovězího masa
400 g
mletého vepřového masa
100 g
mleté uzené krkovičky
300 g
housky
50 g
mléko na namočení housky
sůl, mletý pepř
oleje
100 g
mrkve
200 g
celeru
200 g
cibule
250 g
vývar na podlití
petrželová nať

Postup přípravy:

Mleté maso smícháme, přidáme v mléce namočenou housku, osolíme, opepříme a vypracujeme. Ze směsi uděláme šišky.

Na oleji orestujeme hrubě nakrájenou cibuli a zeleninu. Na tento základ vložíme připravené šišky, mírně podlijeme vývarem a pečeme v troubě. Při pečení přeléváme vývarem. Hotový pokrm podáváme se zeleninou a sypeme nasekanou petrželovou natí.

Jako přílohu podáváme šťouchané brambory.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist