Masové šišky se zeleninou

Suroviny

mletého hovězího masa
400 g
mletého vepřového masa
100 g
mleté uzené krkovičky
300 g
housky
50 g
mléko na namočení housky
sůl, mletý pepř
oleje
100 g
mrkve
200 g
celeru
200 g
cibule
250 g
vývar na podlití
petrželová nať

Postup přípravy:

Mleté maso smícháme, přidáme v mléce namočenou housku, osolíme, opepříme a vypracujeme. Ze směsi uděláme šišky.

Na oleji orestujeme hrubě nakrájenou cibuli a zeleninu. Na tento základ vložíme připravené šišky, mírně podlijeme vývarem a pečeme v troubě. Při pečení přeléváme vývarem. Hotový pokrm podáváme se zeleninou a sypeme nasekanou petrželovou natí.

Jako přílohu podáváme šťouchané brambory.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist