Marocké bochánky s mákem

marocke-bochanky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

hladká mouka
1/2 kg
jedlá soda
2 ČL
vejce
2 ks
tuk
15 dkg
celý mák
1 hrst
cukr
dle chuti
sůl
dle chuti
mléko
dle potřeby

Postup přípravy:

Ze všech surovin vytvoříme těsto, ze kterého děláme malé bochánky, které dáme péci do vyhřáté trouby tak dlouho, než budou mít pěkně zlatavou barvu. Pro lesklý povrch bochánků je můžeme potřít rozšlehaným vajíčkem.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.5.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist