Marocké bochánky s mákem
Ze všech surovin vytvoříme těsto, ze kterého děláme malé bochánky, které dáme péci do vyhřáté trouby tak dlouho, než budou mít pěkně zlatavou barvu. Pro lesklý povrch bochánků je můžeme potřít rozšlehaným vajíčkem.
2 hodiny středně těžké
Ostružinovo-hruškový džem s ořechy
2 hodiny středně těžké
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
Ze všech surovin vytvoříme těsto, ze kterého děláme malé bochánky, které dáme péci do vyhřáté trouby tak dlouho, než budou mít pěkně zlatavou barvu. Pro lesklý povrch bochánků je můžeme potřít rozšlehaným vajíčkem.
Diskuze