Marinované vepřové kotlety

Suroviny

vepřových kotlet
4-6 ks
tuk na smažení
celá vejce
2 ks
soli
1/2 ČL
pepř
worchesterové omáčky a polévkového koření nebo sojovky
1-3 ČL
hořčice a solamylu
2 PL

Postup přípravy:

Marináda: dvě celá vejce, půl lžičky soli, pepř, jednu až tři lžičky worchesterové omáčky a polévkového koření nebo sojovky, dvě lžíce hořčice a solamylu

Naklepané kotlety neřízneme na několika místech a namočíme po obou stranách v marinádě. Namočené naskládáme do misky a zalijeme zbytkem marinády. Necháme jeden den v chladnu uležet, jen volně přeložené alobalem.

Na rozpáleném tuku osmažíme kotlety z obou stran a nakonec přilijeme zbytek směsi. Podáváme s libovolně upravenými bramborami a zeleninovým nebo ovocným salátem. Dobrou chuť!

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist