Lehký bramborový salát s mozzarellou

Suroviny

brambory vařené ve slupce

480 g

lahůdková jarní cibulka (nať)

2 ks

římský salát

1 ks

mozzarella

100 g

cherry rajčata

250 g

bílý vinný ocet

2 PL

olivový olej

3 PL

voda

1 PL

česnek

1 stroužek

sůl, drcený barevný pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Nať cibulek omyjeme a najemno nasekáme. Omyté a osušené listy salátu natrháme nebo nakrájíme na větší kusy. Mozzarellu slijeme, necháme okapat a rozkrájíme na kostičky. Omytá rajčata rozpůlíme. Ocet prošleháme s olejem, vodou, solí, pepřem a utřeným česnekem. Nyní v míse opatrně promícháme zeleninu, sýr a brambory. Rozdělíme na talíře nebo do misek a pokapeme zálivkou.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist