Lehký bramborový salát s mozzarellou

Suroviny

brambory vařené ve slupce
480 g
lahůdková jarní cibulka (nať)
2 ks
římský salát
1 ks
mozzarella
100 g
cherry rajčata
250 g
bílý vinný ocet
2 PL
olivový olej
3 PL
voda
1 PL
česnek
1 stroužek
sůl, drcený barevný pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Nať cibulek omyjeme a najemno nasekáme. Omyté a osušené listy salátu natrháme nebo nakrájíme na větší kusy. Mozzarellu slijeme, necháme okapat a rozkrájíme na kostičky. Omytá rajčata rozpůlíme. Ocet prošleháme s olejem, vodou, solí, pepřem a utřeným česnekem. Nyní v míse opatrně promícháme zeleninu, sýr a brambory. Rozdělíme na talíře nebo do misek a pokapeme zálivkou.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist