Lehký bramborový salát s mozzarellou

Suroviny

brambory vařené ve slupce

480 g

lahůdková jarní cibulka (nať)

2 ks

římský salát

1 ks

mozzarella

100 g

cherry rajčata

250 g

bílý vinný ocet

2 PL

olivový olej

3 PL

voda

1 PL

česnek

1 stroužek

sůl, drcený barevný pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Nať cibulek omyjeme a najemno nasekáme. Omyté a osušené listy salátu natrháme nebo nakrájíme na větší kusy. Mozzarellu slijeme, necháme okapat a rozkrájíme na kostičky. Omytá rajčata rozpůlíme. Ocet prošleháme s olejem, vodou, solí, pepřem a utřeným česnekem. Nyní v míse opatrně promícháme zeleninu, sýr a brambory. Rozdělíme na talíře nebo do misek a pokapeme zálivkou.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist