Kuřecí salát s čekankou

Suroviny

bageta
česnek
1 stroužek
kadeřavá čekanka
1 ks
kuřecí prsa
250 g
konzervované mandarinky
250 g
cibulky
olej
2 PL
dresink na zelný salát
250 ml
dijonská hořčice
1 ČL

Postup přípravy:

Na bagetu: 1 utřený stroužek česneku, 1 kadeřavá čekanka, 250 g kuřecích prsou, konzerva mandarinek asi 250 g, cibulky, 2 lžíce oleje

Na dresink: 250 ml dresinku na zelný salát, 1 lžička dijonské hořčice

Bagetu nakrájíme na půl cm silné plátky a zlehka potřeme olejem. Naskládáme na plech a pečeme na 170 stupňů dokřupava. Čekanku natrháme na 5cm velké kousky, které smícháme s dílky mandarinek a pokrájenými jarními cibulkami. Kuřecí maso nakrájené na medailonky smažíme z každé strany asi dvě minuty na lehce pomaštěné pánvi. Na talířky naaranžujeme salát a bagety, na ně pak hotové medailonky. Na závěr přelijeme dresinkem.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.8.2011 10:13| autor: brinoksa

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist