Kuřecí salát s čekankou

Suroviny

bageta
česnek
1 stroužek
kadeřavá čekanka
1 ks
kuřecí prsa
250 g
konzervované mandarinky
250 g
cibulky
olej
2 PL
dresink na zelný salát
250 ml
dijonská hořčice
1 ČL

Postup přípravy:

Na bagetu: 1 utřený stroužek česneku, 1 kadeřavá čekanka, 250 g kuřecích prsou, konzerva mandarinek asi 250 g, cibulky, 2 lžíce oleje

Na dresink: 250 ml dresinku na zelný salát, 1 lžička dijonské hořčice

Bagetu nakrájíme na půl cm silné plátky a zlehka potřeme olejem. Naskládáme na plech a pečeme na 170 stupňů dokřupava. Čekanku natrháme na 5cm velké kousky, které smícháme s dílky mandarinek a pokrájenými jarními cibulkami. Kuřecí maso nakrájené na medailonky smažíme z každé strany asi dvě minuty na lehce pomaštěné pánvi. Na talířky naaranžujeme salát a bagety, na ně pak hotové medailonky. Na závěr přelijeme dresinkem.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.8.2011 10:13| autor: brinoksa

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist