Kuřecí prsa pod peřinkou

Suroviny

kuřecí prsa
4 ks
drůbeží sekaná
1/2 kg
plátkový sýr
4 plátky
šunka
4 plátky
olej
1/2 dcl
sůl
pepř

Postup přípravy:

Kuřecí prsíčka naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na olejem vymazaný pekáček. Každou porci přikryjeme plátkem šunky a kopečkem běžně ochucené sekané tak, aby bylo maso zakryté, pokapeme olejem a dáme zapéct do trouby. Před dopečením položíme na každou porci plátek sýra a necháme ho mírně roztavit. Podáváme s bramborovou kaší.

Obměna:
Kuřecí prsíčka naklepeme, osolíme, okmínujeme, potřeme rozdrceným česnekem a položíme na sádlem vymazaný pekáček. Na každou porci dáme hrstku syrového kysaného zelí a zakryjeme peřinkou ze sekané. Pokapeme rozpuštěným sádlem a dáme do trouby zapéct. Ke konci pečení mírně podlijeme vodou.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist