Kuřecí polévka s houbičkami

Suroviny

hlívy ústřičné

40 g

žampiónů

4 ks

hub ši-ta-ke

4 ks

namočeného jidášova ucha

4 ks

kuřecího vykostěného masa

250 g

oleje

4 PL

slepičího bujónu

1 kostka

rýžových skleněných nudlí

1 hrst

středně velké mrkve

2 ks

celeru

50 g

zelí

200 g

sůl, pepř

dle chuti

polévkové koření

dle chuti

hladká petrželka nebo libeček

dle chuti

Postup přípravy:

Na oleji opečte nakrájené kuřecí maso, pak přidejte postupně nakrájenou mrkev, celer a nakrájené houby. Vše lehce opečte a zalijte asi 1 l vody. Vložte kostku bujónu a zvolna vařte asi 10 minut. Přidejte na kostky nakrájené zelí, ochuťte solí, pepřem a vařte dalších asi 5 minut. Nakonec přisypte skleněné nudle, nechte je přejít varem, odstavte, dochuťte polévkovým kořením a petrželkou.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.8.2016 1:25| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist