Kuřecí polévka s houbičkami

Suroviny

hlívy ústřičné
40 g
žampiónů
4 ks
hub ši-ta-ke
4 ks
namočeného jidášova ucha
4 ks
kuřecího vykostěného masa
250 g
oleje
4 PL
slepičího bujónu
1 kostka
rýžových skleněných nudlí
1 hrst
středně velké mrkve
2 ks
celeru
50 g
zelí
200 g
sůl, pepř
dle chuti
polévkové koření
dle chuti
hladká petrželka nebo libeček
dle chuti

Postup přípravy:

Na oleji opečte nakrájené kuřecí maso, pak přidejte postupně nakrájenou mrkev, celer a nakrájené houby. Vše lehce opečte a zalijte asi 1 l vody. Vložte kostku bujónu a zvolna vařte asi 10 minut. Přidejte na kostky nakrájené zelí, ochuťte solí, pepřem a vařte dalších asi 5 minut. Nakonec přisypte skleněné nudle, nechte je přejít varem, odstavte, dochuťte polévkovým kořením a petrželkou.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.8.2016 1:25| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist