Kuřecí kousky s křenovým přelivem

Suroviny

kuřecí řízky

4 plátky

sůl

1 špetka

kořenící směs

1 PL

hladká mouka

1 PL

olivový olej

5 PL

kečup

4-5 PL

bílý jogurt

4-5 PL

strouhaný čerstvý křen

1 PL

Postup přípravy:

Křenová zálivka: 4 – 5 lžic kečupu, 4 – 5 lžic bílého jogurtu, kousek strouhaného čerstvého křenu (množství podle chuti).

Kuřecí řízky omyjeme, osušíme a pokrájíme na kousky (hranolky). Promícháme je se solí a oblíbeným kořením a s moukou. V rozehřátém oleji smažíme asi 5 minut za stálého míchání. Na talířích polijeme křenovou zálivkou připravenou promícháním uvedených surovin a ihned podáváme.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.8.2013 4:13| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist