Kuřecí kousky s křenovým přelivem

Suroviny

kuřecí řízky

4 plátky

sůl

1 špetka

kořenící směs

1 PL

hladká mouka

1 PL

olivový olej

5 PL

kečup

4-5 PL

bílý jogurt

4-5 PL

strouhaný čerstvý křen

1 PL

Postup přípravy:

Křenová zálivka: 4 – 5 lžic kečupu, 4 – 5 lžic bílého jogurtu, kousek strouhaného čerstvého křenu (množství podle chuti).

Kuřecí řízky omyjeme, osušíme a pokrájíme na kousky (hranolky). Promícháme je se solí a oblíbeným kořením a s moukou. V rozehřátém oleji smažíme asi 5 minut za stálého míchání. Na talířích polijeme křenovou zálivkou připravenou promícháním uvedených surovin a ihned podáváme.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.8.2013 4:13| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist