Kuře s chřestem s kari-hořčičnou omáčkou

Suroviny

chřest
1 svazek
kuřecí maso
400 g
smetana
125 ml
dijonská hořčice
1,5 ČL
kari
1 PL
olej
3 PL
máslo
1 ČL
sůl, pepř
houby

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Chřest očistíme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Maso nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej se lžičkou másla, maso osolíme a opepříme a necháme orestovat. Přidáme smetanu, hořčici a kari. Dusíme doměkka.

Uvařený chřest přelijeme kuřecím masem s omáčkou a ihned podáváme s bramborem.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.5.2012 3:14| autor: MARSYZ

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist