Kuře s chřestem s kari-hořčičnou omáčkou

Suroviny

chřest
1 svazek
kuřecí maso
400 g
smetana
125 ml
dijonská hořčice
1,5 ČL
kari
1 PL
olej
3 PL
máslo
1 ČL
sůl, pepř
houby

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Chřest očistíme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Maso nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej se lžičkou másla, maso osolíme a opepříme a necháme orestovat. Přidáme smetanu, hořčici a kari. Dusíme doměkka.

Uvařený chřest přelijeme kuřecím masem s omáčkou a ihned podáváme s bramborem.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.5.2012 3:14| autor: MARSYZ

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist