Krevetový salát se šlehačkou

Suroviny

krevety oloupané
1 balení
majonéza
100 ml
citrónová šťáva
1 ČL
šlehačka
1 ks

Postup přípravy:

Krevety ponoříme do teplé slané vody a necháme přejít varem. Krevetky scedíme a promícháme s majonézou a šlehačkou. Podáváme vychlazené a pokapané citrónovou šťávou.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.4.2015 8:49| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist