krevetovy-salat.jpg

Krevetový salát se šlehačkou

Krevety ponoříme do teplé slané vody a necháme přejít varem. Krevetky scedíme a promícháme s majonézou a šlehačkou. Podáváme vychlazené a pokapané citrónovou šťávou.

Diskuze

5 komentářů

    nova2

    Krevety mám ráda, ale v kombinaci se šlehačkou bych nepokoušela.

    j
    jankac

    Krevetový salát by som najprv okúsila, neviem, či by mi chutil.

    l
    lucik21

    Krevetový salát bych si dala, ale jen z čerstvých krevet

    l
    ladouch

    Hmed bych si dala, krevety mám moc ráda.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist