Kopřivová pomazánka s žervé

Suroviny

kopřiva
150 g
žervé
200 g
mléko
2 PL
citrónová šťáva
1 PL
sůl
pepř

Postup přípravy:

Kopřivy spaříme vařící vodou a pak opláchneme ve studené. Osušíme, otrháme listy od stonků a najemno nasekáme.Žervé smícháme s mlékem, citronovou šťávou, solí, pepřem a nasekanými kopřivami.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.3.2011 2:01| autor: catberry

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist