Kedlubnový salát s vejci a smetanou

Suroviny

vejce na tvrdo
1 ks
kedlubna
1 ks
zakysaná smetana
4 PL
pažitka
2 PL
sůl
pepř

Postup přípravy:

Nahrubo nastrouhanou kedlubnu smíchejte s nasekaným vajíčkem uvařeným natvrdo a pažitkou, osolte, opepřete a přidejte zakysanou smetanu. Podávejte vychlazené, přikusovat můžete opečený toast.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.11.2015 8:33| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist