Karlovarský kotouč
Omytou kýtu rozkrojíme na tenký plát, který naklepeme, osolíme, mírně opepříme, potřeme hořčicí. Poklademe míchanými vejci, hráškem, přidáme párek, pevně stočíme a převážeme režnou nití. Poté obalíme maso v hladké mouce a opečeme na oleji ze všech stran. Podlijeme vodou a pečeme do...
KARLOVARSKÝ KOTOUČ mi chutí pre rozmanité chute.
Karlovarský kotouč je dobrá roláda.
Dobrý recept, vyzkouším ho
Masové rolády dělám ráda,mohu v nich popustit uzdu své fantazii.
aha, tohle už jsem dělala, výborné
Mám ráda rolády na všechny způsoby. Takže i tento recept oceňuji.
Díky za recept rolády u nás frčí.
Dobrá masová roláda. Mám ji ráda.
Tento kotouč často připravovala moje maminka. Znova jej vyzkouším, je moc chutný.
podle ingrediencí to vypadá moc dobře, určitě vyzkouším