vepr.jpg

Karlovarský kotouč

Omytou kýtu rozkrojíme na tenký plát, který naklepeme, osolíme, mírně opepříme, potřeme hořčicí. Poklademe míchanými vejci, hráškem, přidáme párek, pevně stočíme a převážeme režnou nití. Poté obalíme maso v hladké mouce a opečeme na oleji ze všech stran. Podlijeme vodou a pečeme do...

Diskuze

10 komentářů

    j
    jankac

    KARLOVARSKÝ KOTOUČ mi chutí pre rozmanité chute.

    b
    Bobina1

    Karlovarský kotouč je dobrá roláda.

    l
    ladouch

    Dobrý recept, vyzkouším ho

    e
    Elisa19

    Masové rolády dělám ráda,mohu v nich popustit uzdu své fantazii.

    m
    martinnatr

    aha, tohle už jsem dělala, výborné

    g
    glady

    Mám ráda rolády na všechny způsoby. Takže i tento recept oceňuji.

    l
    ladouch

    Díky za recept rolády u nás frčí.

    b
    Bobina1

    Dobrá masová roláda. Mám ji ráda.

    v
    viki11

    Tento kotouč často připravovala moje maminka. Znova jej vyzkouším, je moc chutný.

    l
    lucik21

    podle ingrediencí to vypadá moc dobře, určitě vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist