Kapří polévka

Suroviny

kapří hlava
2 ks
petržel
1 ks
mrkev
1 ks
celer
1/4 ks
nové koření
4 ks
vegeta
1 PL
mlíčí z kapra
vejce
1 ks
hladká mouka
1 PL
strouhanka
1 PL
sůl
pepř
majoránka
česnek

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Do hrnce dáme vařit hlavy se zeleninou a kořením.

Mlíčí asi 2 minuty povaříme v polévce. Potom ho odblaníme a natřeme v misce. Přidáme koření vejce, mouku, strouhanku a nakonec utřený česnek.

Polévku scedíme a zavaříme do ní knedlíčky z mlíčí. Dle chuti dosolíme.
Do hotové můžeme nakrájet zelenou petržel.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.3.2012 6:28| autor: zdenkar

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist