Kapr na grilu se zázvorem a jablečnou omáčkou

Suroviny

kapr
4 ks
sůl, drcený kmín a olej
dle chuti
česnek
1 stroužek
zázvor
1 špetka
jablko
3 ks
bílé víno
3 PL
cukr
50 g
majonéza
50 g
masox
1 kostka

Postup přípravy:

Stroužek česneku utřeme se solí, přidáme drcený kmín, zázvor, 1 kostku masoxu, olej, zahřejeme a rozmícháme. Očištěnou rybu potřeme olejem s kořením, dáme na pekáček, přidáme oloupaná nakrájená jablka bez jádřince a zprudka grilujeme. Jablka s vypečenou šťávou rozmixujeme, promícháme s majonézou a bílým vínem. Podle chuti omáčku dosladíme a dosolíme.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.9.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist