Kapr na grilu se zázvorem a jablečnou omáčkou

Suroviny

kapr

4 ks

sůl, drcený kmín a olej

dle chuti

česnek

1 stroužek

zázvor

1 špetka

jablko

3 ks

bílé víno

3 PL

cukr

50 g

majonéza

50 g

masox

1 kostka

Postup přípravy:

Stroužek česneku utřeme se solí, přidáme drcený kmín, zázvor, 1 kostku masoxu, olej, zahřejeme a rozmícháme. Očištěnou rybu potřeme olejem s kořením, dáme na pekáček, přidáme oloupaná nakrájená jablka bez jádřince a zprudka grilujeme. Jablka s vypečenou šťávou rozmixujeme, promícháme s majonézou a bílým vínem. Podle chuti omáčku dosladíme a dosolíme.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.9.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist