Kapání do polévky

Suroviny

vody nebo mléka

2 PL

hrubé mouky

60 g

vejce

1 ks

Postup přípravy:

Vejce rozšleháme v misce s vodou nebo mlékem. Přidáme tolik hrubé mouky, aby vzniklo mírně zahoustlé těsto. Necháme pomalu odkapávat přes vidličku do vařící polévky. V polévce se vytvoří drobné nepravidelné nudličky.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.5.2016 2:24| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist