Kančí kotlety s jablky, ořechy a vínem

Suroviny

másla
3 PL
řepkový olej
3 ml
sůl
pepř
kančí kotlety
700 g
červené víno
150 ml
vlašské ořechy
80 g
jablka
400 g

Postup přípravy:

Kotlety na krajích nařízneme, zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme na směsi oleje a másla, podlijeme vínem a dusíme doměkka.

Před dokončením přidáme jádra vlašských ořechů a na plátky nakrájená jablka zbavená jádřinců. Vše společně podusíme 10 minut.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.10.2011 5:38| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist