Kančí kotlety s jablky, ořechy a vínem

Kotlety na krajích nařízneme, zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme na směsi oleje a másla, podlijeme vínem a dusíme doměkka. Před dokončením přidáme jádra vlašských ořechů a na plátky nakrájená jablka zbavená jádřinců. Vše společně podusíme 10 minut. Aranžmá jídla na talíři – velká...

Diskuze

4 komentáře

    i
    ivetinkav

    velmi zajimavý recept, děkuji za tip

    x
    xxkouckaxx

    kančí maso jsem jedla v guláši a byla to delikatesa

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist