Jogurtová polévka

Suroviny

cibule
1 ks
oleje
2 PL
hladká mouka
2 PL
brambory
4 ks
vejce
4 ks
sůl
pepř
bílý jogurt
500 ml
jarní cibulka
1 ks

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Cibuli oloupeme a pokrájíme na kostičky. V hrnci rozehřejeme olej a cibulku na něm necháme zesklovatět. Potom přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Jíšku zalijeme 1,5 l studené vody, důkladně rozmícháme, dle chuti osolíme, opepříme a přivedeme k varu. Přisypeme brambory pokrájené na kostičky a uvaříme doměkka. Pak do polévky vklepneme celá vejce, uvaříme. Na závěr vmícháme jogurt a zelenou cibulku. Už nevaříme!

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.2.2012 12:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist