Jogurtová polévka

Suroviny

cibule
1 ks
oleje
2 PL
hladká mouka
2 PL
brambory
4 ks
vejce
4 ks
sůl
pepř
bílý jogurt
500 ml
jarní cibulka
1 ks

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Cibuli oloupeme a pokrájíme na kostičky. V hrnci rozehřejeme olej a cibulku na něm necháme zesklovatět. Potom přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Jíšku zalijeme 1,5 l studené vody, důkladně rozmícháme, dle chuti osolíme, opepříme a přivedeme k varu. Přisypeme brambory pokrájené na kostičky a uvaříme doměkka. Pak do polévky vklepneme celá vejce, uvaříme. Na závěr vmícháme jogurt a zelenou cibulku. Už nevaříme!

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.2.2012 12:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist