Jelení hřbet na másle se žampióny a slaninou

Suroviny

jelení hřbet
1 kg
slanina
60 g
máslo
sůl
pepř
žampiony
100 g
hladká mouka
15 g

Postup přípravy:

Hřbet očistíme a odblaníme, prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme. Vložíme na pekáč s rozpuštěným tukem a za častého přelévání šťávou a podlévání horkým vývarem z kostí pečeme, dokud není maso měkké.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Pak maso vyjmeme a na zbylém tuku podusíme na plátky nakrájené žampióny, zaprášíme moukou, zředíme vývarem a dobře provaříme. Omáčkou přelijeme porce masa na talíři. Jako přílohu podáváme rýži nebo brambory.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.10.2011 9:51| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist