Jehněčí karbanátky s česnekem

Suroviny

jehněčí maso
50 dkg
vejce
2 ks
strouhanka
4 PL
cibule
1 ks
česnek
8 stroužků
sušené oregáno
špetka
sušená majoránka
špetka
sůl
pepř
olivový olej

Postup přípravy:

Umleté jehněčí maso promícháme s drobně pokrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, ochutíme solí, pepřem, špetkou oregána a majoránky, přidáme vejce a strouhanku a důkladně promícháme. Tvoříme karbanátky, které na olivovém oleji smažíme po obou stranách dozlatova.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.10.2015 2:21| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist