jehneci-karbanatky.jpg

Jehněčí karbanátky s česnekem

Umleté jehněčí maso promícháme s drobně pokrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, ochutíme solí, pepřem, špetkou oregána a majoránky, přidáme vejce a strouhanku a důkladně promícháme. Tvoříme karbanátky, které na olivovém oleji smažíme po obou stranách dozlatova.

Diskuze

3 komentáře

    s
    stana1

    Jehněčí karbanátky určitě jsou dobré.

    l
    lucik21

    Jehněčí karbanátky jsem neměla

    b
    Bobina1

    Ještě to jehněčí a už je dělám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist