jatra-na-pomerancich.jpg

Játra na pomerančích se zázvorem

Pomeranče důkladně omyjte a osušte. Jeden oloupejte a rozeberte na měsíčky, z druhého vymačkejte šťávu. Játra omyjte, osušte, odblaňte, potřete hořčicí a poprašte hrubou moukou. Ve velké pánvi rozehřejte olej a vložte na něj játra. Prudce je osmahněte, aby získala křupavou kůrčičku a propekla se....

Diskuze

4 komentáře

    zingarella

    Játra na pomerančích se zázvorem, zajímavá kombinace, dobrý tip…určitě vyzkouším

    nova2

    Játra na pomerančích bych asi nejedla – zvláštní kombinace sladkého ovoce s masem.

    Stanislava Nováková

    Játra na pomerančích jsem už jedla, ale nevařila jsem je já. Jsou moc dobré.

    j
    Jana Čipková

    JÁTRA NA POMERANČÍCH SE ZÁZVOREM môžu byť chutné.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist