jatra-na-pomerancich-352x198.jpg

Játra na pomerančích se zázvorem

Pomeranče důkladně omyjte a osušte. Jeden oloupejte a rozeberte na měsíčky, z druhého vymačkejte šťávu. Játra omyjte, osušte, odblaňte, potřete hořčicí a poprašte hrubou moukou. Ve velké pánvi rozehřejte olej a vložte na něj játra. Prudce je osmahněte, aby získala křupavou kůrčičku a propekla se....

Diskuze

4 komentáře

    zingarella

    Játra na pomerančích se zázvorem, zajímavá kombinace, dobrý tip…určitě vyzkouším

    n
    nova2

    Játra na pomerančích bych asi nejedla – zvláštní kombinace sladkého ovoce s masem.

    n
    Stanislava Nováková

    Játra na pomerančích jsem už jedla, ale nevařila jsem je já. Jsou moc dobré.

    j
    Jana Čipková

    JÁTRA NA POMERANČÍCH SE ZÁZVOREM môžu byť chutné.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist