Hrušky s čokoládovou omáčkou

hrusky-s-omackou-1100x618.jpg

Suroviny

hruška

4 ks

voda

3 dcl

vanilkový cukr

1 ks

citrónová šťáva

1 PL

smetana ke šlehání

200 ml

cukr

30 g

strouhaná čokoláda

100 g

nescafé

1 ČL

chilli koření

1 špetka

Postup přípravy:

Omáčka: 200m l smetany ke šlehání, 30 g cukru, 100 g strouhané čokolády, 1 lžička nescafé, špetka chilli koření

Hrušky oloupeme, ( stopky u hrušek necháme), lehce je nakrojíme do vějířku a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme je asi 3-5 minut na mírném ohni povařit ve sladké vodě. Vyjmeme, necháme okapat a postavíme na talířky. Smetanu s cukrem dáme do kastrolku, přidáme strouhanou čokoládu, chilli koření, cukr a nescafé a v páře vymícháme do husté omáčky. Nalijeme kolem hrušek.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.8.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist