hrusky-s-omackou-352x198.jpg

Hrušky s čokoládovou omáčkou

Omáčka: 200 ml smetany ke šlehání, 30 g cukru, 100 g strouhané čokolády, 1 lžička nescafé, špetka chilli koření Hrušky oloupeme, (stopky u hrušek necháme), lehce je nakrojíme do vějířku a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme je asi 3-5 minut na mírném...

Diskuze

2 komentáře

    s
    stana1

    taky nemusím.

    b
    bobina1

    zkoušet nebudu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist