Hrudky s müsli a čokoládou

Suroviny

hořké čokolády
300 g
müsli
300 g
oleje na alobal
2 PL
papírových košíčků
45 ks
alobal

Postup přípravy:

Nejprve nožem nahrubo nasekáme čokoládu. Dáme ji do kastrůlku a v horké lázni rozpustíme. Ještě teplou ji smícháme s müsli. Větší tác vyložíme alobalem a potřeme olejem.

Pomocí dvou lžiček vykrájíme z lehce vychladlé čokoládové hmoty hrudky. Pokládáme je vedle sebe na alobal a necháme zcela uschnout.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist