Hlívový salát se šmakounem

Suroviny

hlívy ústřičné
500 g
cibule
1 ks
červená paprika
1 ks
zelená paprika
1 ks
šmakouna
100 g
olivového oleje
1 PL
jablečného octa
1-2 PL
sůl, mletý pepř

Postup přípravy:

Z hlívy odkrojíme tvrdé stopky a uvaříme ji v osolené vodě doměkka (asi 10 minut). Propláchneme studenou vodou, necháme okapat a nakrájíme na menší kousky. Očištěné papriky a cibuli nakrájíme na jemné proužky, šmakoun na kostičky. Všechno promícháme s hlívou. Pokropíme olejem, octem, osolíme, opepříme, důkladně promícháme a necháme uležet v chladu. Podáváme s krajíčkem celozrnného chleba.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.3.2011 10:05| autor: Lucinka4

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist