Hlívový salát se šmakounem

Suroviny

hlívy ústřičné
500 g
cibule
1 ks
červená paprika
1 ks
zelená paprika
1 ks
šmakouna
100 g
olivového oleje
1 PL
jablečného octa
1-2 PL
sůl, mletý pepř

Postup přípravy:

Z hlívy odkrojíme tvrdé stopky a uvaříme ji v osolené vodě doměkka (asi 10 minut). Propláchneme studenou vodou, necháme okapat a nakrájíme na menší kousky. Očištěné papriky a cibuli nakrájíme na jemné proužky, šmakoun na kostičky. Všechno promícháme s hlívou. Pokropíme olejem, octem, osolíme, opepříme, důkladně promícháme a necháme uležet v chladu. Podáváme s krajíčkem celozrnného chleba.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.3.2011 10:05| autor: Lucinka4

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist