Hermelín v alobalu se šunkou a slaninou

Suroviny

hermelín
1 ks
slanina (plátky)
2 ks
cibule
1/2 ks
šunka (plátky)
2 ks
koření
alobal

Postup přípravy:

Na alobal dáme překrojený plátek slaniny, na to položíme čtvrt cibule, kterou jsme pokrájeli na proužky. Přikryjeme kolečkem šunky a posypeme kořením – zvolila jsem papriku a provensálské koření. Na to všechno položíme hermelín a zase posypeme kořením, položíme šunku, nakrájenou cibuli a slaninu. Nakonec uděláme z alobalu balíček a dáme do trouby zapéct na 180°C. Pečeme asi 10 – 15 minut.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.11.2015 10:08| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist