Grilovaný kapr s bylinkami a česnekem

Suroviny

kapr
1 ks
olej
50 ml
tymián
2 snítky
česnek
4 stroužky
citrónová šťáva
1 ČL
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Očištěný trup kapra nakrájíme na podkovy. Lístečky tymiánu jemně usekáme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Připravíme si marinádu. Česnek promícháme s olejem, jemně usekaným tymiánem a několika kapkami citrónové šťávy. Porce kapra osolíme, opepříme, potřeme marinádou a necháme 2 hodiny rozležet. Rošt potřeme olejem a porce kapra grilujeme z každé strany asi 4 minuty.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.12.2014 5:59| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist