Gratinované kuřecí řízky se sýrem

gratinovane-kureci-rizky-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

kuřecí řízek

4 ks

fenykl

2 ks

olej

2 PL

ementál

4 plátky

citrón

1/2 ks

sůl, pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Očištěné fenykly vložte do vroucí osolené vody s citrónovou šťávou a cca 5 minut povařte. Vyndejte z vody, osušte, rozpulte a vyřízněte tuhý zbytek stvolu. Řízky lehce naklepejte, osolte a opepřete. V pánvi rozehřejte olej a maso opečte z obou stran doměkka. Opečené přendejte na plech vyložený pečícím papírem, na každý položte půlku fenyklu a zakryjte plátky ementálu. V předehřáté troubě nebo pod grilem zapékejte, až se sýr částečně roztaví. Podávejte s vařenými bramborami, salátem nebo pečivem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.10.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist