Finské řízky v těstíčku

finske-rizky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

maso na řízky (vepřové, krůtí nebo kuřecí)
1 kg
sůl
dle chuti
olej na smažení
dle potřeby
vejce
3 ks
olej
1 PL
solamyl
3 PL
kečup
1 PL
hořčice
1 PL
worcesterová omáčka
1 PL
pepř
1/2 ČL
česnek
2 stroužky
kari
1 špetka
majoránka
1 špetka

Postup přípravy:

Těstíčko: 3 vejce, 1 lžíce oleje, 3 lžíce solamylu, 1 lžíce kečupu, 1 lžíce hořčice, 1 lžíce worcesterské omáčky, 1/2 lžičky pepře, 2 prolisované stroužky česneku, špetka kari a majoránky

Maso nakrájejte na plátky, naklepejte a osolte. Ze všech přísad umíchejte těstíčko a naložte do něj řízky. Nechte alespoň den marinovat. Potom maso usmažte na rozehřátém oleji z obou stran doměkka. Podávejte s hranolky, kroketami či rýží a bohatou zeleninovou oblohou.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.1.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist