Fazolová polévka s klobásou

fazolova-polevka-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

červené fazole ve slaném nálevu
1 konzerva
ostravská klobása
150 g
olej
1 PL
slanina
30 g
středně velká brambora
4 ks
cibule
1 ks
mrkev
100 g
celer
70 g
hrášek nebo zelená fazolka
100 g
sladká nebo pálivá mletá paprika
1 ČL
hotová jíška
3 PL
petrželka nebo pažitka
dle chuti

Postup přípravy:

Na oleji zpěňte drobně nakrájenou slaninu, cibuli, mrkev a celer. Odstavte, vmíchejte na kostky nakrájené brambory, hrášek a papriku, zalijte asi 0,75 l vody, uveďte do varu, osolte, opepřete a 10 minut zvolna vařte. Přidejte scezené propláchnuté fazole, jíšku a krátce povařte. Nakonec vmíchejte jemně nasekanou petrželku nebo pažitku.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.1.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist