Dýňová polévka

Suroviny

dýně
1 kg
cibule
1 ks
masoxu
1 kostka
vody
1 l
zakysané smetany
1 PL
tuku
1 PL

Postup přípravy:

Dýni očistíme, vybereme dužinu a nakrájíme na kostičky. Do hrnce dáme tuk a na něm zpěníme na drobno nakrájenou cibuli. Přidáme dýni a lehce orestujeme. Přilijeme vodu a přidáme masox. Vaříme až je dýně měkká. Rozmixujeme. Můžeme ozdobit zakysanou smetanou a zelenou petrželkou.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.1.2017 10:57

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist