Doutníčky s čokoládovou polevou

Suroviny

čokolády na vaření

80 g

mletých mandlí

50 g

pískového cukru

60 g

smetany

50 ml

čokoládové polevy

1 balíček

dřeně z vanilkového lusku

1 špetka

čokoládový máček

dle libosti

staniol nebo alobal

dle potřeby

Postup přípravy:

Na mírném ohni za stálého míchání svařte v hrnku nastrouhanou nebo drobně nakrouhanou čokoládu, smetanu, cukr, vanilku a mandle. Hmotu nechte zchladnout na pokojovou teplotu, rozdělte na stejně velké kousky, utvořte z nich doutníčky, dejte je do lednice a nechte ztuhnout. Pak polovinu zabalte do kousku staniolu, druhý konec namočte čokoládovou polevou a posypte sypáním. Nechte ztuhnout. Celé je pak můžete zabalit do kousků celofánu.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.12.2016 1:03| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist