Domácí vepřová dobrota se solí
Maso nakrájíme na kousky velké asi 1,5 x 1,5 cm. Přimícháme sůl, kterou si PŘESNĚ navážíme! Nasolené maso dobře propracujeme rukou a naplníme do skleniček, otřeme okraj, dobře zavřeme a dáme vařit do vody (úplně potopené). První den vaříme od doby...
Domácí vepřová je opravdu dobrota, akorát ta příprava je zdlouhavá.
Domácí vepřová dobrota se solí dělala jsem, je to sice delší příprava, ale na stanování bylo maso výborné
Nejlepší je maso čerstvé.
Konečně nějaká fajn alternativa ke kupovaným konzervám 😉 domácí je vždycky lepší a hlavně víte, co v tom je. Nehledně na to, že ušetřím korunky
Domácí vepřová dobrota se solí má dlhú prípravu.
Domácí vepřová dobrota se solí vypadá zajímavě
Zajímavý recept, zkusím ho a určitě to bude dobré.
Domácí vepřová dobrota se solí s tím by se mně nechtělo dělat.