veprova-dobrota.jpg

Domácí vepřová dobrota se solí

Maso nakrájíme na kousky velké asi 1,5 x 1,5 cm. Přimícháme sůl, kterou si PŘESNĚ navážíme! Nasolené maso dobře propracujeme rukou a naplníme do skleniček, otřeme okraj, dobře zavřeme a dáme vařit do vody (úplně potopené). První den vaříme od doby...

Diskuze

8 komentářů

    Stanislava Nováková

    Domácí vepřová je opravdu dobrota, akorát ta příprava je zdlouhavá.

    s
    sumka55

    Domácí vepřová dobrota se solí dělala jsem, je to sice delší příprava, ale na stanování bylo maso výborné

    s
    stana1

    Nejlepší je maso čerstvé.

    l
    liddduska

    Konečně nějaká fajn alternativa ke kupovaným konzervám 😉 domácí je vždycky lepší a hlavně víte, co v tom je. Nehledně na to, že ušetřím korunky

    j
    jankac

    Domácí vepřová dobrota se solí má dlhú prípravu.

    l
    lucik21

    Domácí vepřová dobrota se solí vypadá zajímavě

    l
    ladouch

    Zajímavý recept, zkusím ho a určitě to bude dobré.

    s
    Stendy

    Domácí vepřová dobrota se solí s tím by se mně nechtělo dělat.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist