Domácí langoše

Suroviny

hladká mouka
500 g
droždí
30 g
mléko
300 ml
sůl
dle chuti
kostka cukru
1 ks
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Spojíme lžíci mouky, kostku cukru, droždí a 100 ml mléka, a necháme vzejít kvásek. K vzešlému kvásku přidáme zbylé mléko a mouku, osolíme a vypracujeme hladké těsto, které se nesmí lepit na vařečku.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Z těsta tvarujeme malé bochánky a opět je necháme 15 minut kynout na pomoučeném vále. Potom je vytahujeme tak, aby vznikly placky, které vkládáme do rozpáleného oleje a smažíme po obou stranách. Hotové langoše ochutíme podle chuti.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.9.2012 6:38| autor: Beruska2412

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist